Meer over BSO Monito's Club

Eten bij Monito´s Club

Om 17:30uur eten de kinderen een huisgemaakte, gezonde maaltijd. We rekenen hier €4,95 voor. Als ouder is het ook mogelijk een maaltijd mee naar huis te nemen voor de rest van het gezin.
Tussen 17:30 en 18:00 uur kunnen er geen kinderen worden opgehaald, we zijn dan aan het eten.

Dagen ruilen

Dagen ruilen kun je eenvoudig zelf regelen via de ‘Bitcare’ app. Voor de 20ste van de maand ervoor (bv 20 juli*) vul je in de app de verlof dagen in dat het kind niet komt (in augustus), vervolgens klik je op credit planning op het moment dat het kind wel komt. Rond de 20ste van de maand(in dit geval 20 juli) bekijken we alle aanvragen, omdat iedereen het rond deze datum heeft ingevuld is er de meeste kans dat de ruildagen beschikbaar zijn. (Rond 20 juli weet je dan of de dagen in augustus wel of niet beschikbaar zijn)
23 december t/m 1 januari is de BSO ieder jaar gesloten.

Geschiedenis

Het pand aan de Sint Josephstraat in Dongen waar de brasserie gevestigd is, heeft een rijke geschiedenis en is al meer dan een eeuw een horecagelegenheid. Het begon als het voor veel Dongenaren nog bekende café Achterberg, dat later snookercentrum Achterberg werd. In 2009 trok de laatste uitbater de deur achter zich dicht en heeft het pand geruime tijd leeggestaan.
Toen eigenaar Suzan Teunisse het pand in 2019 voor het eerst zag, was ze meteen verkocht. Ze zag gelijk de enorme mogelijkheden die het bood en ging aan de slag met een grote verbouwing. Hierbij is het pand helemaal aangepast aan de eisen van deze tijd en op maat gemaakt voor de twee bestemmingen die Suzan voor ogen had: een buitenschoolse opvang (BSO) en daarnaast een brasserie waar kinderen en volwassenen kunnen spelen en ontspannen onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.
De BSO ging al snel open, de opstart van de brasserie liet door de coronapandemie wat langer op zich wachten. In april 2023 is de grote droom van Suzan uitgekomen; de brasserie heeft haar deuren geopend en ze kan niet wachten om jou daar te verwelkomen!
Lees hier wat de brasserie allemaal te bieden heeft!