Aanmelden BSO

Aanmelden BSO Monito’s Club

Na een drukke schooldag moet de BSO na school net zo fijn en veilig voelen als thuiskomen. De kinderen hebben alle ruimte om uit te rusten van een drukke schooldag, lekker een boekje te lezen of weg te dromen in de piratenkamer of het prinsessen kasteel. In het kooklab is alle ruimte om samen de schooldag te bespreken, een maaltijd te eten of te experimenteren met spannende proeven.
Monito’s Club heeft alle ruimte voor rust en uitdaging.
Vanaf het begin van de basisschool tot aan de middelbare school wordt je kind op schooldagen door onze medewerksters van school opgehaald en – als je dat wilt – tijdens vakanties hele dagen opgevangen.

Vanaf welke scholen:
De meeste scholen in Dongen gaat op hetzelfde tijdstip uit. Omdat Monito’s Club een kleinschalige opvang is hebben we niet zoveel medewerksters beschikbaar om op iedere school tegelijk te zijn. De scholen waar we kinderen ophalen zijn:
– Achterberg
– Heilig Hart
– Sint Jan
– Biezenkring
– Anspach* Voor deze school hebben we helaas een aanmeld stop

Ophalen:
De kinderen worden opgehaald door medewerkers van Monito’s Club, welke altijd herkenbaar zijn in bedrijfskleding. Kinderen worden te voet opgehaald of met de bakfiets.

Na aankomst bij Monito’s Club:
De kinderen gaan eerst even wat drinken, fruit en iets hartigs eten in het kooklab of bij lekker weer buiten in de tuin. Kinderen zijn bij ons vrij om te spelen waar ze willen. De BSO heeft 4 verschillende ruimtes en daarnaast kunnen we op maandag, dinsdag en donderdag de binnenspeeltuin van Kids-Time op de beneden verdieping gebruiken.
Het maximale aantal kinderen in de BSO is 18. Er is 1 medewerkster per 11 kinderen. Als er 18 kinderen aanwezig zijn, zijn er 2 pedagogisch medewerkers + 1 medewerker van Kids-Time welke de warme maaltijd verzorgd. Alle aanwezige medewerkers hebben een gekoppelde VOG aan de BSO.
Het is ook mogelijk dat er een stagiaire aanwezig is, zodra er een stagiaire is zullen we deze voorstellen via de ouderapp en persoonlijk bij het ophalen van uw kind(je). In het eerste jaar van de BSO, vanaf eind 2019 t/m heel 2021 zullen er geen stagiaires werkzaam zijn.
De kinderen ‘moeten’ zo min mogelijk bij Monito’s Club. We zien de BSO als vrije tijd. Oudere kinderen helpen we met hun huiswerk zodat zodra ze opgehaald worden van de BSO helemaal klaar zijn.

Meld je aan voor BSO Monito’s Club!